Introductieles

Introductieles

Als je wilt kennismaken met de Alexander Techniek en met mij, dan ben je van harte welkom voor een introductieles. In deze les zal ik je laten ervaren wat de techniek voor je kan doen en hoe een les bij mij eruitziet. Ik hoor in die les graag jouw achtergrond en waarom je lessen zou willen. Aan het einde van deze les bepalen we samen (als je wilt) een vervolgtraject. Ik werk met blokjes van 10 lessen die je vooruit betaalt. Na de 10 lessen evalueren we steeds of je nog 10 lessen zou willen. Na het eerste blokje van 10 lessen heb je een goede basis gelegd waarmee je zelfstandig verder kunt, maar veel mensen raken zó enthousiast dat ze er beter in willen worden en blijven soms jarenlang op les. Dat is volledig aan de leerling zelf. Het is vergelijkbaar met muziekles: er komt nooit een moment waarop je kunt zeggen ’nu kan ik het’, want je kunt altijd blijven verbeteren en verder ontwikkelen.

introductieles

De introductieles kost hetzelfde als de andere lessen: 85 euro voor iedereen en 75 euro voor professionele musici. Je kunt dit voldoen via pin aan het einde van de les. Normale lessen duren 45 minuten, maar de introductieles zal iets langer zijn, reken op een uur.

“Sinds januari dit jaar volg ik Alexander Techniek lessen bij Esther. Esther laat mij middels de Alexander Techniek oefeningen en subtiele handgrepen ervaren hoe ik functioneler kan bewegen. Zij helpt mij bewust te worden van oude gewoontes in het bewegen. Gaandeweg krijg ik hier steeds meer zicht op en merk ik hoe ik als vanzelf makkelijker, meer in evenwicht kan bewegen, waardoor mijn klachten afnemen. Esther is heel bevlogen en kan goed observeren. Onder haar begeleiding is dit een boeiend en zinvol proces voor mij.”

- Natascha

Meld je aan voor
de nieuwsbrief